U bent nu hier: Home » Limburg » Genk » Construct PTM

Construct PTM

Sledderlo 74 A
3600 Genk (Limburg)
Tel: +32 475 94 95 19
Fax: -
BTW-nr: BE0461292909
Afbeelding › Construct PTM Wij zijn een algemene bouwaanneming, gespecialiseerd in industriebouw, voor zowel particulieren als professionelen. Wij zorgen ervoor dat uw droomproject gerealiseerd zal worden vanaf de eerste kennismaking tot de laatste puntjes. Met oog voor detail, werk op maat en kwaliteit boven kwantiteit zullen wij uw droom waarmaken.

Door onze jaren-lange ervaring, hechten wij heel veel belang aan kwaliteit. Voor zowel de klant als onszelf proberen wij ons eigen iedere keer te overmeesteren in verband met kwaliteit.

Het woord ‘kwaliteit’ heeft een ruimere betekenis dan alleen maar kwalitatieve diensten te bezorgen. De betekenis van ‘kwaliteit’, voor ons houdt in dat wij zowel betrouwbaar zijn naar de klant toe. Ook proberen wij zeker en vast kwalitatieve werk te leveren en dat op een innovatieve manier te verwezenlijken door de jaren heen.

Last bus not least vinden wij het ook zeker belangrijk om respectvol om te gaan met de klanten, idem tegen elkaar.
Diensten: Industriële Totaalprojecten, Renovaties, Constructies, Staalbouw, Gevelbekledingen, Dakbekledingen, Prefab Beton, Funderingswerken, Oplossingen Op Maat, Inmeten en Modelleren
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 150 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy