U bent nu hier: Home » Antwerpen » Schilde

Aannemer Schilde

Hieronder vindt u een overzicht van alle aannemers in Schilde. Voor een overzicht van aannemers in de provincie Antwerpen, ga naar aannemer Antwerpen. Of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk.

1

Stejoconstruct

Eugeen van de Vellaan, 2970 Schilde (Antwerpen)
Tel: 0475/79.35.32, Fax: -, BTW-nr: 0897706987
Aannemer Stejo Construct is dé partner voor de realisatie van uw
bouwproject! Met passie bouwen wij samen aan uw droom, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Duurzame materialen van topkwaliteit en een afwerking tot in de puntjes behoren tot de belangrijkste doelstellingen van onze bouwfirma.
De meeste Stejo Construct realisaties zijn in de pastorijstijl, maar onze vakkennis reikt tevens tot de kasteelhoeve- en/of hedendaagse stijl.

Daarnaast kan u bij bouwfirma StejoConstruct ook terecht voor een waaier van eigen bouwprojecten, waaronder zowel appartementsgebouwen alsook woningen en/of villa's.

Vanwege de grote vraag zal bouwonderneming Stejo Construct vaker renovatie-opdrachten uitvoeren, wij bundelen onze kennis en gebruiken onze troeven om uw woning naar een pareltje om te vormen. Dit kan gaan van een kleine cosmetische ingreep tot een totale renovatie, u kunt op ons beroep doen om uw renovatie te laten uitvoeren met slechts één aanspreekpunt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Stejoconstruct

1
Maxaro Badkamer- en TegelspecialistOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy