U bent nu hier: Home » Waals-Brabant » Baulers

Aannemer Baulers

Aannemer-vinden.be bevat helaas nog geen aannemers in Baulers. Ga naar aannemer Waals-Brabant of ga naar direct contact met aannemers om via één e-mail in contact te komen met meerdere aannemers tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Waals-Brabant.

1

IlliCO verbouw

Niet gevestigd in de plaats Baulers, maar wel in de provincie Waals-Brabant.
Avenue de l'Artisanat 10, 1420 Braine L Alleud (Waals-Brabant)
Tel: 02/367.10.60, Fax: 02/367.10.69, BTW-nr: BE890.238.977
illiCO verbouwingen is uw ideale betrouwbare partner voor al uw
verbouwingen en renovatiewerken aan de ruwbouw, binnenhuis, afwerking, tuin- en terrasaanleg. Wij zorgen voor de verschillende prijsoffertes van de uit te voeren werken en kunnen de werf voor u opvolgen, met respect van de overeengekomen termijn en prijzen. U wenst een nieuw terras te laten aanleggen, een garage te laten bouwen, de zolder te renoveren en tegelijkertijd de badkamer opnieuw te laten betegelen, illiCO verbouwingen biedt de oplossing al deze werken te laten uitvoeren zonder kopzorgen. Wij werken enkel met ervaren vakmensen met label uit uw eigen streek, en dat in gans België. Neemt u gerust even een kijkje op onze website onder realisaties, en ontdek de voordelen die u geniet door te werken met illiCO verbouwingen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › IlliCO verbouw

IlliCO verb.

Niet gevestigd in de plaats Baulers, maar wel in de provincie Waals-Brabant.
Av. de l'Artisanat 10, 1420 Braine L Alleud (Waals-Brabant)
Tel: 0800/20.140, Fax: -, BTW-nr: BE0890.238.977
illiCO biedt de oplossing bij al uw renovatieplannen en verbouwingswerken.
Wij zorgen voor offertes door vakmensen met label uit uw streek en bieden u de meest interessante oplossing. Vervolgens kunnen wij de ganse werf voor u opvolgen. U hoeft u dus geen zorgen te maken en verlofdagen te pakken op uw eigen werk, wij volgen de bouwwerf voor u op. Daarnaast garanderen wij u de de vooropgestelde termijn gerespecteerd wordt, en garanderen uw voorschotten. De door ons geselecteerde aannemers uit gans België zijn gespecialiseerd in alle werken: dakwerken, ramen en deuren vervangen, ruwbouwwerken, isolatiewerken, maar ook het installeren van een nieuwe keuken of betegelen van uw badkamer, behangen, tapijt of parket leggen, naast tuinaanleg, het aanleggen van een nieuw terras, de bouw van een garage of tuinhuis, u kunt bij ons terecht voor al uw werken in en rondom huis.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › IlliCO verb.

1
Maxaro Badkamer- en TegelspecialistOnline casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy